Achtergrond weergeven

Zwanger en ik woon in Dokkum

Gefeliciteerd, je bent zwanger.     

Ja leuk zul je denken maar ik wil weten waar kan ik een beetje leuke zwangerschapskleding krijgen want ik wordt dikker en niks past mij meer en ik kan nergens wat vinden!!!

In  Dokkum is weinig te vinden dan alleen de geijkte winkels zoals de Miss Etam enz. Maar dat is niet iedereen hun smaak. Heel soms is er een rekje bij een baby zaak maar dan houdt het echt wel op.

Dan is het tijd om naar Z.E.I. Zwangerschapskleding te komen. Heel centraal gelegen in Heerenveen te Friesland.

Binnen een uurtje sta je bij ons in de winkel  Hier vindt je adresgegevens en routes

Z.E.I. Zwangerschapskleding in Heerenveen heeft 150 m2, alleen maar positiekleding en we durven dus best te zeggen dat wij 1 van de grootste positiekleding winkel in Nederland zijn. Bij ons kun je alles van alle merken krijgen, want ja elke smaak en elke stijl kan zwanger worden.

De jonge, hippe dame, de stijlvolle en zakelijke dame, de dame die heel erg houdt van basis outfits. Zoveel dames, zoveel smaken. Z.E.I. is er speciaal voor jou, jij draagt 9 maanden lang de zwangerschap, jij moet het doen en jouw lichaam veranderd, dus jij moet eerst voor je zelf zorgen. 

Wij hebben in de positiekleding winkel van Heerenveen bijna de gehele zwangerschapscollectie van

Queen Mum

Love2Wait

Mama Licious

Noppies

Proud Mama

Helemaal naar Heerenveen toe komen!!. Dan kan ik het net zo gemakkelijk on-line kopen.

Ja, daar heb je een punt, Maar online kost toch veel tijd en vooral met zwangerschapskleding is passen het allerbelangrijkste. Dus veel op en neer sturen met hoge kosten.

Bij ons kun je in 1 bezoekje wel 30 zwangerschapsbroeken, 80 zwangerschap shirts en 50 zwangerschapsjurkjes passen en combineren. Geef aan wat je zoekt wij helpen en je slaagt geheid. En dat is niet het enige voordeel.

  • Bij Z.E.I. krijgen onze vaste klanten standaard 5% korting
  • Altijd heerlijke koffie en thee en leesvoer aan de stamtafel
  • Gratis Wifi
  • Kinderspeelhoek
  • Leuke aanbiedingen met de plaatselijke horeca

Het is absoluut de moeite waard om dat ritje te maken naar Heerenveen. En heb je zelf nog leuke kleding die je graag wilt combineren neem deze dan mee, dan passen wij daar zwangerschapskleding stukken op aan zodat je goed kunt door dragen.

We hopen je te mogen ontvangen bij Z.E.I. Zwangerschap en Image in Heerenveen.

Z.E.I. social media

Facebook Twitter Instagram