Achtergrond weergeven

Queen mum voor hippe Positie en Zwangerschapskleding

Queen Mum, alles moet kloppen.!                        
Onze vrouw koopt haar zwangerschapskleding heel bewust. Het is een vrouw die er graag hip en vrouwelijk bijloopt, ook als ze zwanger is. Zwangerschap is voor haar geen reden om van stijl te veranderen. Integendeel, ook als ze zwanger is wil zij midden in het leven staan. Ze vindt het heerlijk om dan bijvoorbeeld een hippe, stoere zwangerschapsjeans te dragen, een modieuze positiejurk of een eigentijdse casuele zwangerschapstrui. Ze voelt zich daarin vrouwelijk en mooi. Wereldwijd kopen deze vrouwen Queen Mum Maternity. terug

De eerste stapjes
Ontmoet Renée Bino en Erzsébet Weber. Zij richtten in 2002 Queen mum op. Nadat ze jarenlang hadden gewerkt voor een baas, was het hun droom om een eigen positiemodemerk op te zetten. Het antwoord hierop was Queen mum Maternity; een hip zwangerschapskledingmerk voor eigentijdse moeders in spe. Voor haar werd een zwangerschapscollectie ontworpen, je er fijn en mooi in voelen was het allerbelangrijkste. Met een commercieel én creatief talent aan boord kon Queen mum Maternity niet anders dan een succes worden. Ook dankzij hun grote netwerk en ervaring in de positiemode, wisten Renée en Erzsébet direct al veel klanten te overtuigen van de potentie van dit nieuwe zwangerschapskleding merk. Binnen een jaar tijd veroverden ze niet alleen Nederland, maar ook de export naar Europese landen kwam van de grond. Nu, bijna 10 jaar later, is Queen mum Maternity wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 20 landen. Het merk dat wij, Renée Bino en Erszébet Weber, hebben opgericht.

Dynamische ondernemersgeest
Ondanks de snelle groei is Queen mum Maternity nog altijd een relatief klein bedrijf. De tomeloze passie en het plezier dat Renée en Erzsébet in het begin hadden, is nooit verdwenen, De oprichtsters zijn nog net zo betrokken bij het gehele proces als in de eerste jaren. Hierdoor kun je veel dynamischer te werk gaan en sneller inspringen op trends, vinden de dames. Persoonlijk contact met klanten is erg belangrijk, net als persoonlijke kwaliteitscontroles in de fabrieken waar de kleding wordt geproduceerd. Dit aspect maakt het bedrijf anders dan de rest. Zeker in een tijdperk waarbij alles in een sneltreinvaart gaat en mensen steeds verder van elkaar af komen te staan. De visie binnen het bedrijf is helder en luidt: Samen sterk. Dit vertaalt zich naar de hechte banden die het bedrijf heeft met relaties over de hele wereld. Mensen waar ze vanaf dag één intensief mee samenwerken. Van ontwerpers tot productiefabrieken, maar ook loyale en tevreden klanten die precies weten wat de Queen mum-vrouw wil.

Onderscheidend vermogen
Queen mum Maternity staat voor hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, de perfecte pasvorm en luchtige, comfortabele ontwerpen. Positiemode wordt in een paar maanden tijd intensief gedragen, dus delicaat mag deze zeker niet zijn. Daarom maakt Queen mum Maternity zelf haar eigen stoffen in samenwerking met gerenommeerde fabrieken. Het resultaat: sterke jerseys en prachtige breisels. Uiteraard wordt alles geproduceerd met het oog op een goede wereld voor iedereen waarbij termen als lokaal en kleinschalig de boventoon voeren. Dat vrouwen zich lekker voelen in de kleding, blijkt wel uit het feit dat veel items van Queen mum ook na de zwangerschap nog worden gedragen.

Visionairs
Geen enkele modebranche is zo sterk aan verandering onderhevig als die van positiemode. Queen mum Maternity groeit daarom zelf met de nieuwe generatie mee. Specialisme is voor generatie Y het toverwoord en Queen mum Maternity zit er bovenop. Jonge mensen worden bij het designteam getrokken en nieuwe muzes worden benoemd: jonge vrijgevochten vrouwen die mode perfect weten te combineren met comfort. Ook worden de komende jaren de wereldwijde verkooppunten verder uitgebreid, zodat iedere vrouw zich straks kan hullen in de comfortabele fashion-items van Queen mum Maternity. Kritisch blijven de dames wel, want niet iedere winkel kan de kernwaarde van het merk goed vertegenwoordigen. Ja, de twee trotse ‘moeders’ bewaken hun ‘baby’ goed! Het liefst 24/7 en vanzelfsprekend met veel plezier en voldoening! Zodat alle moeders in spe zich tijdens die negen bijzondere maanden als een echte ‘Queen’ kunnen voelen. Want dat is waar het tenslotte allemaal om gaat.
 

Z.E.I. social media

Facebook Twitter Instagram