Achtergrond weergeven

Proud MaMa, Zwangerschap sieraden voor de trotse moeder

De ontwerpster Rowena Visser Van Nistelrooij heeft jarenlange ervaring als sieradenontwerpster. Toen ze moeder werd, bedacht ze de sieraden- en accessoirelijn Proud MaMa. Met haar ontwerpen voor trotse moeders en zwangere vrouwen bedient.

Haar filosofie is: Of je nu net mama bent geworden of ervaren mama bent, werkende mama of thuisblijfmama, hippe, sexy of trendy mama bent, je bent vooral een trotse mama! Je bent trots op je kinderen en natuurlijk ook trots op jezelf. Met de sieraden van Proud MaMa laat jij zien dat mama zijn mooi is! terug

De sieradenlijn van Proud MaMa bestaat uit stylish vormgegeven kettingen met een symbolische betekenis: be proud and show it! De sieraden zijn tijdloos en hebben een luxe, trendy uitstraling. Alle sieraden zijn voorzien van een speciale Proud MaMa hanger.

De Proud MaMa hanger maakt een rustgevend geluid voor je baby.  Deze zogenaamde bola's met symbolische Proud MaMa hanger kunnen gedurende de zwangerschap laag op de buik gedragen worden. Ontwerpster Rowena Visser-Van Nistelrooij vertelt: "Zwangere vrouwen zijn al trotse mama vóórdat hun kind op de wereld is gezet. Tegenwoordig is de zwangerschapsmode enorm hip en daar horen passende sieraden bij. Met de Proud MaMa babybellen is de zwangerschapsoutfit compleet en laten de moeders zien dat ze trots zijn op hun zwangere buik én het kindje dat erin zit."

De Very Proud-collectie heeft glazen kralen in roze, blauw of transparant, die het aantal kinderen dat je hebt vertegenwoordigen. Verder zijn er nog speciale edities van de Proud MaMa ketting, zoals de Goldy, het glasmedaillon, de Swarovksi Parel, de tweezijdige Luxurious en nieuw in de collectie, de armbanden.

Z.E.I. social media

Facebook Twitter Instagram