Achtergrond weergeven

Nieuws

Vrijdag 13 oktober & Zaterdag 14 oktober 9 maanden tot Dreumes Beurs in Groningen

11 oktober 2017

Locatie: Prontostraat 16, 9743 AL Groningen

2000 M2 aan ervaren, proeven, informatie opdoen en vooral shoppen! Op maar 1 min afstand van de BABY BOULEVARD van Groningen!

http://zwangerenkidz.nl/.cm4all/mediadb/9%20MAANDEN%20TOT%20DREUMES%20BEURS%20%283%29.jpg


2 minuten lopen vanaf de baby boulevard. Meer dan 60 bedrijven gericht op (aanstaande) ouders en kinderen zullen aanwezig zijn.  

Zwanger, net bevallen of heb je een dreumes / peuter rond lopen? Bezoek dan onze 9 maanden tot dreumes beurs in Groningen!

Tijdens de beurs kunnen jullie op 2500m2 ervaringen opdoen, proeven, informeren en vooral shoppen! 

Openingstijden  

 • Vrijdag avond 13 oktober - 18:30 - 22:00

 • Zaterdag 14 oktober : 10:00 - 15:00

 • Entree is € 5,00 (contant te voldoen)

  Voor de eerste 50 bezoekers op zowel vrijdag en zaterdag staan er goed gevulde goodiebags klaar. De moeite waard! Voor de kinderen hebben we een speurtocht uitgezet, naderhand kunnen ze een kleinigheidje bij de stand van Zwanger en Kidz ophalen. Verder maakt iedere bezoeker kans op een waardebon van 25 euro te besteden bij de Baby Planet!

Prijzen piramide

Winnen! Yes je maakt tijdens de beurs kans op het winnen van te gekke prijzen! Denk eens aan een ergonomische dragen, flessen set , gratis echo en nog veel meer! 1 lot kost 1,50 en je krijgt 7 loten voor slechts 5 euro!

Workshops

Super leuke workshops worden er tijdens de beurs aangeboden! Je kan je tijdens de  beurs ook aanmelden voor een workshop naar keuze. 

 • Babymassage
 • Babygebaren
 • Dunstan Babytaal
 • Wasbare luiers
 • Romper bedrukken
 • Zwangerschapsmassage
 • Ergonomisch dragen

Vrijdag avond 13 oktober 2017

Wat :Introductie Workshop  Zwangerschapmassage
Wie: Samen Bevallen
Tijd: 19.30uur
Locatie: A 
In de zwangerschap of tijdens de bevalling kan een massage van b.v. de rug, buik of handen ontspanning bieden.
In deze workshop leren wij je partner(of je moeder of vriendin!) een paar massagetechnieken.
Lijkt het je leuk? Kom dan samen langs bij onze stand en dan krijg je in kleine setting instructies. Hopelijk zien we jullie…..   Hartelijke groet van team Groningen en omstreken van Samen Bevallen www.samenbevallen.nl

 

Wat: Introductie workshop over Wasbareluiers
Wie: Wasbaarwonderland
Ruimte: B
Tijd: 19.30 uur
Wasbare luiers ouderwets? Zeker niet! Ze zijn hartstikke leuk, makkelijk en zeker niet vies. Hoe en waarom leggen wij je uit tijdens de introductie workshop over Wasbareluiers. Schrijf je in via de website en laat je informeren! Wees welkom!! www.wasbaarwonderland.nl

Wat: Hypnobirthing Noord Nederland
Ruimte A
Tijd: 20:00 uur

HypnoBirthing zweverig? Juist niet. 

HypnoBirthing is de meest complete zwangerschapscursus van dit moment.

Hoe je tegen de bevalling aankijkt, heeft grote invloed op het verloop ervan.
Tijdens de cursus HypnoBirthing leer je naast de fysieke voorbereiding zoals voeding, houding, beweging en training daarom op een positieve manier naar de bevalling uit te kijken.
We maken hierbij gebruik van verschillende ontspanningstechnieken.
Als je ontspannen bent, kunnen de geboortehormonen oxytocine en endorfine beter hun werk doen waardoor de bevalling vlotter en soepeler kan verlopen.
Ook leer je hoe je lichaam voor je werkt tijdens de geboorte, zodat je hierin mee kunt gaan. Je leert (weer) te vertrouwen op je lichaam en je geboorte- instincten. 

Heb jij er al over nagedacht wanneer jij de navelstreng wilt (laten) doorknippen? Of wie je kindje ontvangt tijdens de geboorte? In de cursus wordt je uitgedaagd na te denken over alle aspecten rondom de geboorte en hoe jullie hier invulling aan willen geven. Je leert verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen bevalling. Want alleen als je zelf de regie houdt, kun je er straks met een goed gevoel op terug kijken. En dat is uiteindelijk het doel.
Meer weten? Kom naar de workshop op vrijdagavond of zaterdag. 

 

Wat: Dunstan Babytaal

Ruimte: A

Tijd: 20.30 uur  
Leer de 5 basis geluiden van de Dunstan Babytaal

 Zaterdag 14 oktober 2017

Wat: Introductie Workshop  zwangerschapmassage
Wie: Samen Bevallen
Ruimte: A
Tijd: 10.30 uur  
In de zwangerschap of tijdens de bevalling kan een massage van b.v. de rug, buik of handen ontspanning bieden. In deze workshop leren wij je partner(of je moeder of vriendin!) een paar massagetechnieken. Lijkt het je leuk? Kom dan samen langs bij onze stand en dan krijg je in kleine setting instructies. Hopelijk zien we jullie…..  Hartelijke groet van team Groningen en omstreken van Samen Bevallen www.samenbevallen.nl 

Wat: Introductie workshop over wasbare luiers
Wie: Wasbaar Wonderland
Ruimte: B
Tijd: 10.30 uur
Wasbare luiers ouderwets? Zeker niet! Ze zijn hartstikke leuk, makkelijk en zeker niet vies. Hoe en waarom leggen wij je uit tijdens de introductie workshop over Wasbareluiers. Schrijf je in via de website en laat je informeren! Wees welkom!! www.wasbaarwonderland.nl

Wat: Introductie Workshop  zwangerschapmassage
Wie: Samen Bevallen
Ruimte: A
Tijd: 13.00 uur 
In de zwangerschap of tijdens de bevalling kan een massage van b.v. de rug, buik of handen ontspanning bieden. In deze workshop leren wij je partner(of je moeder of vriendin!) een paar massagetechnieken. Lijkt het je leuk? Kom dan samen langs bij onze stand en dan krijg je in kleine setting instructies.Hopelijk zien we jullie….. Hartelijke groet van team Groningen en omstreken van Samen Bevallenwww.samenbevallen.nl


Wat? Hypnobirthing

Ruimte: B

Tijd: 13:00 uur

HypnoBirthing zweverig? Juist niet. 

HypnoBirthing is de meest complete zwangerschapscursus van dit moment.

Hoe je tegen de bevalling aankijkt, heeft grote invloed op het verloop ervan. Tijdens de cursus HypnoBirthing leer je naast de fysieke voorbereiding zoals voeding, houding, beweging en training daarom op een positieve manier naar de bevalling uit te kijken. We maken hierbij gebruik van verschillende ontspanningstechnieken. Als je ontspannen bent, kunnen de geboortehormonen oxytocine en endorfine beter hun werk doen waardoor de bevalling vlotter en soepeler kan verlopen. Ook leer je hoe je lichaam voor je werkt tijdens de geboorte, zodat je hierin mee kunt gaan. Je leert (weer) te vertrouwen op je lichaam en je geboorte- instincten. 

Heb jij er al over nagedacht wanneer jij de navelstreng wilt (laten) doorknippen? Of wie je kindje ontvangt tijdens de geboorte? In de cursus wordt je uitgedaagd na te denken over alle aspecten rondom de geboorte en hoe jullie hier invulling aan willen geven. Je leert verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen bevalling. Want alleen als je zelf de regie houdt, kun je er straks met een goed gevoel op terug kijken. En dat is uiteindelijk het doel. Meer weten? Kom naar de workshop op vrijdagavond of zaterdag. 

 

Wat: introductie workshop Ergonomisch dragen
Wie: Pure Baby Love
Ruimte: A
Tijd: 15.00 uur
Lijkt het jou ook heerlijk om je kindje dicht bij je te dragen. Wil je dit op een verantwoorde en ergonomische manier dit doen. Schrijf je in voor de workshop ergonomisch dragen. www.purebabylove.nl 

 

Wat: Ouder en Kind bewegen
Wie: Groen Gezin
Ruimte: B
Tijd: 15.00 uur
Bewegen met dreumes en peuter.Tijdens de beweeg workshop staat vrij bewegen voorop. Alle kinderen mogen op hun eigen niveau meedoen. Ze mogen zelf kiezen wat ze gaan doen/ontdekken.
Voor de 1 is dit misschien veel, voor de ander wat minder.
Ze kiezen waar ze aan toe zijn. De ouders/verzorgers zijn aanwezig voor een gevoel van veiligheid. En daarnaast zullen zij leren van het observeren van hun spelende kinderen.
Spelen, beleven en vooral genieten met elkaar, daar gaat het om. 
 


Terug naar het overzicht

Z.E.I. social media

Facebook Twitter Instagram