Achtergrond weergeven

Nieuws

Zaterdag 24 juni overdag in Heerenveen

21 juni 2017

Heerenveen op Stelten

Het programma en de lokatie(s) voor Heerenveen op Stelten is (zijn) bekend.

 

Hieronder alle optredens op een rijtje:

Speciaal voor de kinderen is er jeugdtheater in het Amalea van Oenema Park. Alle kinderen zijn welkom bij een tweetal voorstellingen.  De 1e voorstelling zal verzorgd worden het jeugdtheater One Two Trio. Deze voorstelling begint om 14.00 uur.  Later op de middag , om 15.15 uur, verzorgt jeugdtheater Poppa P. een spetterende voorstelling.  Mocht het slecht weer worden, dan verhuizen we naar het Posthuis.

Op het Gemeenteplein zal onze eigen Fedde Schurer Bigband verschillende optredens verzorgen tussen 14.30 en 17.00 uur. De bigband bestaat uit een grote groep enthousiaste, muzikale leerlingen van het OSG Sevenwolden. Het repertoire van de Bigband is een mix van o.a. pop, blues, jazz, funk en soul.

Naast optredens in Heerenveen e.o. gaat de bigband ook elk jaar op tour. De bigband is net terug van het internationale project “Bands against Racism”, dat in Griekenland plaats vond. En nu dus terug voor swingende middag op het Gemeenteplein!

Aan het einde van de Dracht (ter hoogte Kruidvat, Puur) zullen studenten van D’Drive mode en muziek, sounddesign en creatieve industrie  een zeer  afwisselend programma verzorgen. De 7-mans formatie Black Effect trapt af om 14 uur met strakke, meeslepende  muziek gevolgd door een 20 minuten durende modeshow. Op 8 juni waren al eigentijdse creaties te zien in De Harmonie tijdens de Design Expo en Fashionshow IVY.   Om 15 uur de optimistische, vrolijke muziek van de Desmonds olv songwriter, gitarist en vocalist Rob Schoenmakers. Mode neemt het stokje weer over met  een tweede flitsende modeshow. The Crooked mogen vanaf 16 uur  Heerenveen voor het laatst op dit podium op stelten zetten met stevige maar zeker dansbare rockmuziek.

En natuurlijk mogen ook de straat muzikanten niet ontbreken. Op de Overkluizing, bij La Fontaine en op het plein bij de Jumbo, afwisselende optredens van musykkapel Bjusterbaarlik, Sambaband Almondegas en straatorkest Toos.

Alle ingrediënten voor een gezellige, swingende en feestelijke middag !! Jullie komen toch ook?


Terug naar het overzicht

Z.E.I. social media

Facebook Twitter Instagram