Achtergrond weergeven

Nieuws

9 Maanden Beurs Friesland in Irnsum 4 & 5 november 2016

03 november 2016

 

9 maanden beurs Friesland voor jonge (aanstaande) ouders. Tijdens de 9 maanden beurs Friesland vindt je meer dan 45 stands met allerlei interessante informatie en producten over zwangerschap, ouderschap, baby- en peutertijd. 

Deelnemende standhouders zijn o.a. Z.E.I. zwangerschap en lifestyle, Babyplanet, Star Style fotografie, Maxi Vrolijk en natuurlijk is Diana van praktijk voor moeder en kind aanwezig.

Een sfeervolle en unieke 9 maanden beurs Friesland. Het aanbod tijdens deze beurs is divers. De goodiebags zijn rijkelijk gevuld met informatie, maar ook met leuke cadeautjes!

De eerste editie werd bezocht door meer dan 475 ( aanstaande) ouders. Het bezoekers aantal lag tijdens de 2de edtie op 700! Vooral de vrijdag avond werd druk bezocht. De reacties van de (aanstaande) ouders waren zeer positief! Men vindt het een fantastische, gezellige, laagdrempelige en diverse beurs. En bovenal heerlijk dichtbij huis.

Omdat wij graag iedere (aanstaande) ouder de kans willen bieden om deze beurs te bezoeken. Hebben wij besloten deze beurs zowel in het voor als najaar te organiseren. En wie weet breiden we in de toekomst nog meer uit!

 

LOCATIE

Café de 2 gemeenten

Grousterdyk 1

9011 WK Irnsum

 

Hier is een groot parkeerterrein aanwezig, waar jullie de auto gratis kunnen parkeren!

De beurs is teven gratis toegankelijk.

 

Leuk!

Tijdens de beurs kun je tegen een kleine vergoeding een zwangerschapsfoto, portret foto van je kindje of familie foto maken.

Daarnaast kun je tijdens de beurs de gratis aangeboden workshops bijwonen. Kinderen kunnen worden geschminkt. En er is een ouder en kind café aanwezig.

Kleding, beha's passen , je kindje verschonen? Geen probleem als organisatie hebben wij gezorgd voor een paskamer en een verschoningsruimte voor je kindje.

 

Gratis goodiebags

Vrijdag avond staan er 25 gratis goodiebags klaar voor de eerste bezoekers. Zaterdag staan er maar liefst 50 gratis goodiebags klaar voor de eerste bezoekers.

Iedereen is van harte welkom op tijdens de 9 maanden beurs Friesland.

Houd de facebookpagina van praktijk voor moeder en kind en de 9 maanden beurs goed in de gaten. Hier volgt veel leuke en interessante informatie omtrent de 9 maanden beurs Friesland.

 

Parkeren?

Achter de 2 gemeenten bevindt zich een groot parkeerterrein waar u uw auto kwijt kan.

 

Openbaar vervoer

Zowel lijn 95 als lijn 28 stoppen voor de deur van de beurs locatie! Vanuit het treinstation Grou is het nog 3km en kan je overstappen, de bushalte is vlakbij het treinstation.


Terug naar het overzicht

Z.E.I. social media

Facebook Twitter Instagram