Achtergrond weergeven

Nieuws

Beurs Van Zwanger tot Dreumes in Hardenberg 2016

19 september 2016

Op vrijdag 30 september, zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober 2016 staan wij van Z.E.I. Lifestyle met een grote stand op de beurs van Zwanger tot Dreumes in Hardenberg.
 

 

Van Zwanger tot Dreumes is dé beurs voor alle aanstaande en jonge gezinnen met kinderen tot 2 jaar.

Dit is voor jou dan ook de plek om inspiratie op te doen, trends en ontwikkelingen te ontdekken, verschillende workshops te volgen, advies te vragen bij diverse deskundigen, en uiteraard niet te vergeten, je eerste producten aan te schaffen!

Datum: 30 september, 1 en 2 oktober 2016
Tijden: 10:00 tot 17:00
Locatie: Evenementenhal Hardenberg
Adres: Energieweg 2 7772 TV Hardenberg

Klik hier: http://www.evenementenhal.nl/zwanger voor meer informatie.

Ook dit jaar doen we mee als deelnemer en presenteren we ons met een stand: Oppas.nl. Vind jouw match in 3 eenvoudige stappen! Oppas.nl is onderdeel van gastouderbureau ViaViela.

Gastouderbureau ViaViela is een organisatie met vestigingen door heel Nederland. Al 10 jaar lang verbindt en begeleidt gastouderbureau ViaViela ouders en gastouders. Door middel van persoonlijke begeleiding en o.a. met behulp van Oppas.nl, de gratis matchingwebsite waar ouders en gastouders elkaar vinden en een online (financieel) administratiesysteem waarmee ouders hun gastouder veilig en snel kunnen betalen.

Gastouderopvang, kinderopvang door erkende opvangprofessional.

 

 


Terug naar het overzicht

Z.E.I. social media

Facebook Twitter Instagram