Achtergrond weergeven

Nieuws

Special Olympics nationale spelen 2014

12 juni 2014

Komend weekend staat Heerenveen weer bol van de evenementen.

 • Vrijdag 13 juni 2014 :
  Komend weekend staat Heerenveen in het teken van de Special Olympics nationale spelen 2014. Sportstad Heerenveen rekent op 2000 atleten uit het hele land. Om de atleten, coaches, vrijwilligers en alle andere bezoekers ook buiten de sportevenementen om te vermaken, worden er in het centrum van Heerenveen allerlei evenementen georganiseerd. Lees meer
 • 14 juni negende editie Multicultifestival
  Heerenveen start op zaterdag 14 juni om 11.00 uur op het Gemeenteplein met het Multicultfestival, de markt en de bijbehorende kramen met internationale hapjes uit onder andere Turkije, Vietnam en Tunesië. Dat levert zeker kleurrijke plaatjes op. De outletmarkt start omstreeks 10.00 uur.
  Optredens

  Tussen 10.45 en 17.00 uur treden in het centrum en horecagebied van Heerenveen verschillende artiesten op. Zaterdagavond wordt het publiek op de Oude Koemarkt vermaakt door de Herman Brood Tributeband, genaamd “En verder heb ik niks meegemaakt”.
 • 15 juni koopzondag
  Ook op zondag kan het winkelend publiek de outletmarkt in het centrum van Heerenveen bezoeken. Winkels zijn zondags open van 13.00 tot 17.00 uur. In het horecagebied treden ’s middags verschillende singersongwriters op. Voor de kinderen is op de overkluizing gedurende de gehele middag het Cyberclown kidsplein.


Terug naar het overzicht

Z.E.I. social media

Facebook Twitter Instagram