Achtergrond weergeven

Het idee van Love2wait zwangerschapskleding is simpel en duidelijk: Tijdens je zwangerschap wil en k

Wie houdt er nou van wachten? Toen ik drie jaar geleden voor het eerst nadacht over een eigen label voor moderne zwangere vrouwen stond die vraag centraal. Met mijn ervaring van 15 jaar in dit vak bij een ander merk ging ik aan de slag. Het draaide met name om de opmerking dat er geen "trendy kleding" bestond voor de zwangere vrouw. En dat deze daarom eigenlijk zo snel mogelijk weer ‘gewone’ kleren aan wilde hebben. En dus draaiden ik het om: waarom zouden we geen kleding kunnen ontwerpen waardoor zwangere vrouwen het wachten op de baby wel de moeite waard zouden vinden? En zo gebeurde het. Zo ontstond de naam LOVE2WAIT en zo ontstond de drijfveer om telkens maar weer nieuwe hippe zwangerschapskleding te ontwerpen.

Al snel kwam de moderne zwangere vrouw Romy op mijn pad. Zij vertelde met The Story of Romy precies het verhaal wat ik over wil brengen aan alle zwangere vrouwen; “Tijdens je zwangerschap wil en kan je jezelf blijven. De kleding van LOVE2WAIT is trendy en niet te onderscheiden van de nieuwste damesmode.”

Inmiddels is LOVE2WAIT, ondanks haar prille bestaan, niet meer weg te denken uit het modebeeld voor zwangere vrouwen. Niet in de laatste plaats door de hippe jeans, die als gegoten zitten. Jeans die meer en meer ook door niet-zwangere vrouwen worden gedragen. Ook de crew van LOVE2WAIT, die vooral bestaat uit vrouwen, draagt regelmatig een jeans uit de collectie. Vaak vergezeld met een hippe top met zo’n kenmerkende L2W-print!

Sinds 3 jaar is LOVE2WAIT gevestigd in Dronten. In een pand dat eigenlijk allang te klein is. Maar waar de sfeer goed is en waar iedereen graag over de vloer komt. En dat laat je niet snel achter. Dus worden er telkens nieuwe oplossingen bedacht om de sterke groei te behappen. Oplossingen die ook bedacht worden door het vindingrijke personeel. Want LOVE2WAIT is trots op de mensen die er werken. Omdat ze ook echt een onderdeel zijn van LOVE2WAIT.

 

Z.E.I. social media

Facebook Twitter Instagram