Achtergrond weergeven

Vriendinnen avond by Z.E.I. Zwangerschapskleding in Heerenveen

Gezellig shoppen met je vriendinnen, je moeder of je collega's. Dit is erg Lastig en compleet anders als je zwanger bent. Je lichaam veranderd en om tijdens je zwangerschap er toch hip, jong, trendy en stijlvol uit te zien wil je graag weten welke merken er zijn en hoe je jouw stijl kunt behouden met zwangerschapkleding. Graag wil je de mening van je vriendin of zus maar vaak lastig te organiseren omdat iedereen het zo druk heeft. Of je wilt gewoon gezellig shoppen met je andere zwangere vriendinnen.

Elke woensdag avond kun je bij ons een speciale vriendinnen avond boeken.  De V.I.P.P. Very Important Pregant People avond. Als je deze avond boekt ben jij er alleen met jouw groepje..

Zwangerschapskleding passen en showen 

Z.E.I. maakt van het shoppen een feestje! Lekker met je zwangere vriendinnen, moeder en zussen of partner, collega's of de dames van de zwangerschapsclub of yoga een avondje passen en showen van zwangerschapkleding in de winkel die je de grootste collectie positiemode van Nederland biedt. Onder het genot van een hapje en een drankje laten wij jou en je vriendinnen zien hoe fantastisch zwanger je voor de dag kunt komen. We laten je zien hoe je zwangerschapskleding moet dragen en hoe je postiemode kunt combineren met je eigen outfit.  Met een Nep buik laten we je zien hoe je er waarschijnlijk op het eind van je zwangerschap eruit zult zien, dus ook je niet zwangere vriendin kunnen we ff voor een avondje hoog zwanger erbij laten lopen.

De avond is voor minimaal 2 zwangere personen tot maximaal 6 personen, anders verdwijnt de persoonlijke aandacht.
Mocht je vragen hebben of wil je een avond boeken dan kun je altijd bellen met Z.E.I. Zwangerschapskleding in Heerenveen op het nummer 0513-646100 . Natuurlijk kun je ook je vragen mailen naar het mailadres info@zeizwangerschapenimage.nl.

Z.E.I. social media

Facebook Twitter Instagram